логистика Ваш партнер за Технотранс е компанија која нуди брз, ефикасен и сигурен транспорт на пратки, во домашни и меѓународни подрачја, и outsourcing услуги
Нашите услуги вклучуваат

Лидер во логистичките услуги

Основата на нашето работење претставува обезбедување на комплетен сет на логистички услуги кои во себе покрај организирање на секаков вид на транспорт, обезбедуваат и царинско посредување, складирање, манипулација на стока и советување при имплементација на пазарните пракси при избор на најефикасниот модел за нашите клиенти. Благодарение на долгогодишното искуство, современите технолошки решенија и развиената меѓународна мрежа на партнери, нашата главна цел е поедноставување на целокупниот логистички процес на Вашата компанија со достигнување на оптимално нови на трошоци.

Зошто сме...

Вистинскиот избор за Вас?

 • 01

  Најповолни решенија

  Ги изнаоѓаме најповолните решенија за Вашите транспортни и логистички потреби, притоа водејќи сметка за оптимизација на вкупните трошоци

 • 02

  Сигурна и брза услуга

  Ви овозможуваме сигурна и брза услуга прилагодена на Вашите индивидуални барања, по исклучително конкурентни цени

 • 03

  GPS следење на пратките

  Сите возила се опремени со софтвер за сателистко следење на пратките во превоз (GPS) со што ви овозможуваме комплетно следење, контрола и навремено информирање за статусот на Вашата пратка

Ние сме тука 24/7 само за Вас

  Поглед кон иднината

  Лојален партнер за логистика на Вашето работење

  img

  Нашата мисија

  Веруваме во избор на квалитетен и стручен кадар, користење на стекнато искуство, употреба на современа опрема и примена на најновите технологии, се со цел да овозможиме квалитетен и навремен одговор на сите потреби на клиентите. Преку партнерскиот однос со клиентите учиме, растеме и се развиваме заедно.

  img

  Нашата визија

  Нашата визија е заедно со Вас да ја достигнеме лидерската позиција во сегментот на логистички услуги во регионот.

  icon
  100000 +
  испорачани пратки
  icon
  266.859 +
  поминати км годишно
  icon
  12,986 +
  пренесени тони стока
  icon
  2500 +
  задоволни клиенти

  Што велат нашите клиенти

  Флексибилност

  Флексибилни, креативни , секогаш трпеливи, спремни со позитивни одговори и решавање на било каков проблем. Тим со кој соработуваме многу години и го препорачуваме на сите кои имаат потреба од било каков тип на транспорт.

  Interfood Makedonija
  kafemati.com.mk

  Exclusive cooperation

  For years I worked  with TEHNOTRANS like an exclusive partner in Italy and I have a connection with various employees with this company. The partnership is very good and cooperative with them.  This collaboration with Tehnotrans   epitomizes our shared values of creativity and innovation.People are always kind and polite. It is a pleasure to work with Tehnotrans and often we add our power to solve together possible problems that on this job are behind the corner.

  Lorenzo Sgatii
  Set Falciani

  Професионалност

  Технотранс го препорачувам пред се поради професионалноста, организираноста и тоа што секогаш се точни на време. Услугата што ја нудат е професионална, брза и без никакви негативни коментари. До сега во однос на нашата меѓусебна соработка би дале оценка чиста 10ка.

  Виктор Марковиќ
  Dynamix

  Great communication

  Very satisfied with current cooperation with Technotrans. Great communication and support on each level, fast response on each request and on-time delivery of all our shipments. They have customized and flexible transport and logistics solutions according our needs. We kindly recommend to every company which work with small and mid-size shipments. Hopefully, our cooperation will become more and more successful in future.

  Monev Joce
  Stenstroms

  Креативен тим

  Флексибилен, брз и креативен тим кој секој пат ги завршува нашите комплексни потреби. Навистина знаат како да го направат клиентот задоволен.

  Armor Plus
  Armor Plus

  Вистински професионалци

  Искуството со Технотранс е позитивно. Работата со вистински професионалци во својата дејност е секогаш повеќе од задоволителна. Бидејќи се брзи, прецизни и професионални. Транспортот е секогаш навремен, а робата неоштетена.

  Apollo Makedonija
  Apollo Makedonija

  Добијте ги најновите информации

  Контакт

  Секогаш тука за Вас

  Главна канцеларија