Работник на годината за 2019та

  • 16/04/2020

Во 2020 година, како и секогаш, и понатаму ќе останеме фокусирани кон проширување на нашата мрежа, но исто така и кон нашата главна цел, односно да обезбедиме висококвалитетни услуги. Помеѓу план и реализација потребен е вистински кадар, а за оваа година тимот на Технотранс ги награди : Пенка Додевска