Телефони

+389 2 3236 118
+389 78 203 082

Емаил

transport@tehnotrans.com.mk

Адреса

Ул. 35, бр. 71 Населба Илинден 1000 Скопје, Р.С. Македонија

Еден контакт
Менува речиси се

  Ви го претставуваме
  нашиот тим

  Управител

  Игор Петковски

  Управител
  +389 72 204 655
  igor@tehnotrans.com.mk

  Outsourcing

  Димитри Михаилов Миовски

  Менаџер за outsourcing (логистичка) подршка
  +389 75 437 542
  dimitri@tehnotrans.com.mk

  Андријано Додевски

  Supervisor
  +389 77 616 359
  andrijano@tehnotrans.com.mk

  Златко Неделковски

  Forklift & Health and safety Supervisor
  +389 71 544 190
  златко@tehnotrans.com.mk

  Транспорт

  Јасминка Павловска

  Раководител на сектор транспорт
  +389 78 256 673
  jasmina@tehnotrans.com.mk

  Лазе Голејшки

  Диспечер во патен сообраќај
  +389 75 400 163 laze.golejski@ tehnotrans.com.mk

  Антонио Атанасоски

  Асистент на возен парк
  +389 78 341 162

  Зоран Спасовски

  Раководител на сектор возен парк
  +389 70 572 852 zoran@tehnotrans.com.mk

  Снежана Зорбовска

  Диспечер во патен сообраќај
  +389 75 400 162
  snezana.zorbovska@ tehnotrans.com.mk

  Андреја Трајановски

  Диспечер во патен сообраќај
  +389 75 298 977
  andreja.trajanovski@ tehnotrans.com.mk

  Финансии

  Наташа Јаковлевска

  Финансов администратор
  +389 78 256 634 natasa@tehnotrans.com.mk

  Билјана Димовска

  Администратор
  +389 76 457 927 biljana@tehnotrans.com.mk

  Администрација

  Александра Петревска Зерзева

  Административен службеник +389 78 254 392 aleksandra.petrevska@ tehnotrans.com.mk