Контакт

РЕФЕРЕНЦИ – Нам ни е важно Вашето мислење

Од 2010 година па сè до денес, сме организирале и извршиле транспорт на стока за голем број на домашни и странски компании кои се занимаваат со увоз, извоз, производство, трговија, посредување во транспорт, логистика и сл. Некои од нив се: Пивара Скопје АД, Џонсон Мети, Окта, Аџибадем Систина Медикал, Спорт М, Клевер-МК, Ала конфекции, Оскар бебе, Панкомерц, Крш, Per dormire, Flexy Flex, Дворник, ИТД Дистрибуција, Де-та Дејан, Интерфуд, Микросам, Уни Партс, Мотоцентар, Техномаркет, и други. Индиректно (преку партнери) сме вршеле превоз на стока за компании како: KSS, LPR, Салон 29, Макпримат, Раде Кончар, Карма Бела, Монтенегро 94 и други. Ваква референтна листа покажува дека нашата компанија е подготвена да ги задоволи највисоките критериуми на домашниот и европскиот пазар. Воедно, таа претставува гарант за нашата професионалност и стручност, но и обврска за одржување на високиот квалитет на услуги и во иднина. Искрено се надеваме дека и Вие ќе ни се придружите и ќе ја дополните нашата референтна листа со името на Вашата ценета компанија. Доколку сте заинтересирани за соработка со нас, Ве молиме да нè контактирате на адресата и телефоните презентирани во делот именуван како Контакт информации.

Испратете ни порака