Ние сме вашето сигурно пристаниште

БРОДСКИ ТРАНСПОРТ

Бродскиот превоз е клучна алатка при транспорт на пратки во прекуокенските дестинаци. Доколку имате потреба од ваков вид на превоз Технотранс може да Ви обезбеди комбиниран и дедициран начин на бродски превоз. Нашиот возен парк е обезбеден со возила кои можат да извршат превоз од и до било кое пристаниште.

Дополнително нашиот тим е комплетно остручен за сите царински формалности поврзани со овој вид на превоз. Наши соработници се бројни бродски агенти шитум Европа и светот со што Ви гарантираме беспрекорна услуга.

Во рамките на нашата услуга Ви нудиме: 1) Пакување, натовар и растовар на пратките; 2) Складирање на пратката до поагање на бродот; 3) Ефикасен и безбеден превоз од/до пристаниште; 4) Подготовка на целокупната неопходна документација; 5) Брза увозна / извозна царинска услуга; 6) Договарање на превозот со бродките компании; 7) Планирање на најкратката рута на превозот; 8) Следење на движењето на пратката од/до посакуваната дестинација.

Во согласност со Вашите потреби, можеме да Ви понудиме полн контејнерски превоз (FCL) и збирен контејнерски превоз (LCL). Исто така, нудиме осигурување при овој вид на транспорт.

 

Facebook Pagelike Widget