Ви посакуваме сигурен лет со нас

АВИОНСКИ ТРАНСПОРТ

Авионскиот превоз е еден од најбрзите начини на превоз, како на луѓе, така и на добра. Доколку Вашата предметна пратка треба да стаса брзо на одредишна точка, авионскиот превоз е секакао најбрзиот и најефикасниот начин да го постигнете истото.

Овој вид на превоз е се позастапен поради своите огомни предности и затоа нашиот тим ги има идеалните решенија за Вас. Локалната достава до дестинација од било кој аеродром ја вршиме во најкус можен рок.

Авионскиот превоз кон и од Македонија го вршиме во збирен начин на превоз. Доколку Ви е потребна поголема количина на пратка која не соодветствува за збирен превоз, истата можеме да ја однесеме или превземе од било кој европски аеродром специјализиран за тоа.

Во рамките на нашата услуга Ви нудиме: 1) Пакување, натовар и растовар на пратките; 2) Складирање на пратката до поагање на авионот; 3) Ефикасен и безбеден превоз од/до аеродром; 4) Подготовка на целокупната неопходна документација; 5) Брза увозна / извозна царинска услуга; 6) Договарање на превозот со авионските компании; 7) Планирање на најкратката рута на превозот; 8) Следење на движењето на пратката од/до посакуваната дестинација.

Facebook Pagelike Widget